2011. december 26., hétfő

A Lény IX

Nos, hogy mi is történt a Lényekkel? Elárasztották a Földet, és szinte mindenhol megtalálhatóak lettek. A következményei azonban az emberekben a kezdeti Félelem után érdekes fordulatokat vett. Az történt ugyanis, amit a Tudók már előre megmondtak. Az emberek megszerették a Lényeket. Olyannyira, hogy a Bestellerek és a kedvenc filmek is a Lényekről szóltak. Elnevezték őket hosszú-hosszú idő alatt Vámpíroknak.
A különféle történetekben különféle-fajta alakban jelentek meg, és különböző tulajdonságokkal ruházták fel őket.
Mindez nagy károkat okozott az emberi erkölcsben.(vagy csak hozzátett??)  Az egyensúlyt félrebillentették. a jót elhanyagolták, a rosszat ál-jóvá alakították, és a gonosz így jónak tűnt. Hát ez egyensúly megbomlott, lett ál-jó, és rossz.Ez nagyban hozzájárult a világ erkölcsválságához.
Sok-sok történet született a vámpírokról, bár a fele sem igaz, sőt...Olyan Lényeket kreáltak, akik a társadalom számára nagyon jóknak tűntek. Tökéletesen megfeleltek a mai modern követelményeknek. Sokak nem is hittek a létezésükben, és mesének vették sz egészet. Persze voltak olyanok is, akik nem hittek vakon bennük, nem is utasították el a létezésüket, hanem elgondolkoztak ezeken, és így döntötték el, melyik tábort is fogják erősíteni....(Hát ilyen ez a mai társadalom...) Ám hogy valójában kik, s mik is ők, azt talán egy földi halandó sem tudhatja.( Ám egy biztos: nem emberi lényekről van szó...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése